ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξανά στην «κούρσα» για την Περιφέρεια Αττικής η Ρένα Δούρου

21:01 - 11 Οκτ 2018 | Πολιτική
Ξανά στην «κούρσα» για την Περιφέρεια Αττικής η Ρένα Δούρου
Εκ νέου υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής θα είναι η Ρένα Δούρου, όπως αποφασίστηκε στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδρίασε νωρίτερα.

Οι υπόλοιπες υποψηφιότητες που κλείδωσαν είναι εκείνες των επίσης ψηφισμένων Περιφερειαρχών, Θοδωρή Γαλιατσάτου για τα Ιόνια και Δυτικής Μακεδονίας, Θοδωρή Καρυπίδη και Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα. Ακόμα του Γιώργου Δέδε για την Πελοπόννησο, του Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Στερεά Ελλάδα και εκείνη του Κώστα Κατσιμίγα για την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Πάνο Καμμένο και το plan B που παρουσίασε από τις ΗΠΑ, ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλησε να αναφερθεί εκτεταμένα. Αρκέστηκε να τονίσει πως πρέπει να προφυλαχθεί το μορατόριουμ το οποίο έχει συμφωνηθεί τουλάχιστον ως τον Μάρτιο. Σχετικά με τις συντάξεις και το ζήτημα της μη περικοπής τους, ο πρωθυπουργός, σημείωσε πως «το θέμα πάει καλά».

Τέλος, ανοιχτό έμεινε το οργανωτικό ζήτημα που της κατάργησης ή μη του Πολιτικού Συμβουλίου. Τα δυο σενάρια που υπάρχουν και θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το προσεχές Σαββατοκύριακο κάνουν λόγο είτε για ενιαίο σχήμα 21 ή 23 μελών και το έτερο για ένα μεγάλο σχήμα 29 μελών και ένα ακόμα όπως είναι σήμερα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.