ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απασφάλισε ο Καμμένος: Η ΕφΣΥΝ εκτελεί συμβόλαιο- Ειρωνείες για Βούτση

15:40 - 12 Οκτ 2018 | Πολιτική
Απασφάλισε ο Καμμένος: Η ΕφΣΥΝ εκτελεί συμβόλαιο- Ειρωνείες για Βούτση
Έχει πάρει φόρα ο Πάνος Καμμένος και με μπαράζ αναρτήσεων στον λογαριασμό του στο Twitter επιτίθεται σε όσους τον σχολίασαν αρνητικά για τις θέσεις που εξέφρασε από τις ΗΠΑ, σχετικά με plan b για το Σκοπιανό και τη δημιουργία τριών νέων στρατιωτικών αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα.

Αρχικά, ο υπουργός Άμυνας έκανε μία ανάρτηση στην οποία ανέφερε ότι η θέση του για το Σκοπιανό δεσμεύει μόνο τον ίδιο και δεν αποτελεί πρόβλημα για την κυβέρνηση, ενώ για το ζήτημα των βάσεων σημείωνε πως λειτουργούν ήδη.

Όσο για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα τόνισε πως παραμένουν οι ίδιες, παραπέμποντας στην τελευταία συνάντηση που είχαν και στην οποία δεσμεύθηκαν για συνέχεια στη συνεργασία τους, τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα ειρωνικό tweet για τον Νίκο Βούτση, ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους που κριτίκαραν τον υπουργό Άμυνας για όσα είπε στις ΗΠΑ.

Ο Πάνος Καμμένος, όμως, δεν σταμάτησε εκεί και επιτέθηκε με νέα του ανάρτηση στην Εφημερίδα των Συντακτών, η οποία μέσα από τις σελίδες της ασκεί έντονη κριτική τις τελευταίες ημέρες στον κυβερνητικό εταίρο.

«Η Εφημερίδα των Συντακτών εκτελεί συμβόλαιο συγκεκριμένου πολιτικό επιχειρηματικού κέντρου με  πολλά χρήματα που θα αποκαλυφθεί σύντομα» ήταν η βαριά καταγγελία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για την εφημερίδα που στηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα.

"Δεν είναι τυχαίο ότι γράφει ψέματα και δεν προσπαθεί ούτε για τους τύπους να διασταυρώσει τις πληροφορίες. Στον πανικό τους στηρίζονται σε ανύπαρκτο τηλεφώνημα", πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 15:48 - 12 Οκτ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.