ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απαντήσεις Παππά σε Φίλη για ΕΡΤ, πρόγραμμα και... Σαλβίνι

13:44 - 14 Οκτ 2018 | Πολιτική
Απαντήσεις Παππά σε Φίλη για ΕΡΤ, πρόγραμμα και... Σαλβίνι
Απαντήσεις στον Νίκο Φίλη έδωσε ο Νίκος Παππάς στη διάρκεια της ομιλίας του στη δεύτερη μέρα συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Φίλης, που μίλησε το Σάββατο, άσκησε και πάλι σκληρή κριτική για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΡΤ, με τον Νίκο Παππά να απαντά λέγοντας πως «ο χρόνος είναι καλύτερος γιατρός».

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι πριν έξι μήνες ο Νίκος Φίλης έλεγε ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει και δεν δικαιώθηκε, όπως και στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Το ίδιο συμβαίνει και με την ΕΡΤ, σύμφωνα με τον κ. Παππά.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής μάλιστα εκτιμά πως υπερβολική είναι η κριτική του κ. Φίλη και για τον Πάνο Καμμένο. Ο Νίκος Παππάς σημείωσε πως δεν συμφωνει με την ατάκα του πρώην υπουργού Παιδείας πως ο Πάνος Καμμένος αποτελεί καρικατούρα του Σαλβίνι:

«Τα περί Σαλβίνι δεν τα συζητώ» σχολίασε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε: «Εγώ δεν συμμετέχω σε κυβέρνηση που συμμετέχει ο Σαλβίνι».

Ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τονίζοντας ότι πρέπει να φτιαχτεί μια νέα γενιά υποψηφίων, ενώ πρόσθεσε ότι πρέπει οι δυνάμεις της Αριστεράς να σταθούν απέναντι στην ακροδεξιά στην Ευρώπη. 

Τέλος, ο υπουργός κατέθεσε την αισιοδοξία του για το μέλλον και τόνισε ότι «με την αυτοπεποίθηση της παράταξης που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, οφείλουμε να συνεχίσουμε».

Τελευταία τροποποίηση στις 12:46 - 14 Οκτ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.