ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επανέρχεται ο Πολάκης για τις «φυλακίσεις», μετά την αντίδραση Μητσοτάκη

16:03 - 15 Οκτ 2018 | Πολιτική
Επανέρχεται ο Πολάκης για τις «φυλακίσεις», μετά την αντίδραση Μητσοτάκη
Η τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου τόνισε ότι το κόμμα του μπορεί να κερδίσει τις επόμενες εκλογές "αν κάποιοι μπουν στη φυλακή, προκάλεσε αντιδράσεις. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ωστόσο, επιμένει και απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ αντέδρασε έντονα στις δηλώσεις Πολάκη και μάλιστα επιχείρησε να δώσει διεθνείς διαστάσεις το θέμα, κάνοντας μία σχετική ανάρτηση στο Twitter, στα αγγλικά.

Ο Παύλος Πολάκης, πάντως, επιμένει στα όσα είπε και δεν καταλαβαίνει το λόγο των αντιδράσεων. Σημειώνει πως η κυβέρνηση δεν φυλακίζει, αλλά αποκαλύπτει πράγματα που πολλές φορές μπορεί να βοηθήσουν τη δικαιοσύνη να πάρει αποφάσεις για φυλακίσεις.

Αναλυτικά, ο κ. Πολάκης έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook:

"Προς κύριο Μητσοτακη και τον αγαπημένο του αντιπρόεδρο ,ενταύθα 
1)Δεν είπα τίποτα διαφορετικό απο αυτο που κουβεντιάζει όλη η ΕΛΛΑΔΑ στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας : να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ αυτοί που κατέκλεψαν και Χρεωκοπησαν τη χώρα!!
2) Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί ,αλλα αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Η δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ, οπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει...
3) πρεπει να σας έχει πιάσει συγκρυο.... Γιατί ; Μήπως έχετε καμία μύγα ;..."

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.