ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επεισόδιο Κοτζιά-Καμμένου στο υπουργικό-Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών η Κουντουρά

16:19 - 16 Οκτ 2018 | Πολιτική
Επεισόδιο Κοτζιά-Καμμένου στο υπουργικό-Υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών η Κουντουρά
Ένταση ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά και τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης το μεσημέρι της Τρίτης.

Τα αίματα... άναψαν κατά την τοποθέτηση του υπουργού Εξωτερικών στη διάρκεια της συνεδρίασης. Ο κ. Κοτζιάς φέρεται να κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο για εξυπηρέτηση προσωπικών στρατηγικών εις βάρος της εθνικής εξωτερικής πολιτικής. 

Ο ΥΠΕΞ αναφερόταν στις πρόσφατες τοποθετήσεις Καμμένου, στη διάρκεια του ταξιδιού του στις ΗΠΑ και την πρόταση για plan b που παρουσίασε για το Σκοπιανό.

Ο κ. Καμμένος αντέδρασε έντονα στις κατηγορίες Κοτζιά, ενώ ο Νίκος Παππάς ήταν αυτός που προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Εξερχόμενος του υπουργικού συμβουλίου ο κ. Κοτζιάς ερωτήθηκε σχετικώς από δημοσιογράφους, αρνούμενος ωστόσο να σχολιάσει τα όσα έγιναν. "Δεν ξέρω, δεν ξέρω τίποτα", είπε και απομακρύνθηκε.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες την πρόθεσή της να υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, εξέφρασε ενώπιον του υπουργικού η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά. 

Υπενθυμίζεται πως στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους υπουργούς του να δεσμευθούν πως δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση για το Σκοπιανό, καλώντας τους μάλιστα να ξεκαθαρίσουν πως δεν πρόκειται να στηρίξουν οποιαδήποτε πρόταση μομφής κατατεθεί από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.