ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γερουλάνος: Ήρθε η ώρα να οργώσουμε την Αθήνα

13:38 - 18 Οκτ 2018 | Πολιτική
Γερουλάνος: Ήρθε η ώρα να οργώσουμε την Αθήνα
Ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε και επίσημα από την Κυψέλη το μεσημέρι της Πέμπτης την υποψηφιότητά του για το δήμο της Αθήνας.

Σε ειδική εκδήλωση, ο πρώην υπουργός δήλωσε έτοιμος για δουλειά. Σημείωσε πως έχει κάνει ήδη σημαντική προεργασία και πλέον «γνωρίζουμε τα προβλήματα της πόλης, με πρώτα στην ιεράρχηση, την καθαριότητα και την ασφάλεια. Ψάχνουμε όμως τις λύσεις. Θα είναι από τα Υπουργεία ή από την κοινωνία των πολιτών;"

"Ξεκινάμε από την Κυψέλη", τόνισε και "θα πάμε γειτονιά-γειτονιά, πόρτα-πόρτα, σε συζήτηση με τους κατοίκους της πόλης, για να λύσουμε τα προβλήματα. Διεκδικούμε να χτίσουμε τον Δήμο των Αθηναίων, μια πόλη ανθρώπινη», υπογράμμισε.

Σε ερώτηση, ποιοι θέλει να τον στηρίξουν, ο κ. Γερουλάνος απάντησε: «Πρωτίστως βέβαια οι πολίτες της Αθήνας. Είναι γνωστός ο πολιτικός χώρος στον οποίον ανήκω. Θα παρουσιάσουμε ένα πλήρες πρόγραμμα και μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων και όποιοι, κόμματα-κινήσεις-φορείς, συμφωνούν, είναι ευπρόσδεκτοι να μάς στηρίξουν».

Την ίδια ώρα ο κ. Γερουλάνος ανακοίνωσε την έναρξη της προσπάθειάς του για τις εκλογές του Μαϊου και μέσω social media, γράφοντας συγκεκριμένα στο Twitter:

"Αφιέρωσα όλες τις τελευταίες εβδομάδες στις υπηρεσίες του Δήμου. Τώρα ήρθε η ώρα να οργώσουμε την Αθήνα. Είσαι έτοιμος να χτίσουμε την πόλη που θέλουμε; Για κάθε Αθηναίο και Αθηναία, ξεκινάμε!"

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.