ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τσίπρας στρώνει το έδαφος για τη συνάντηση με Κοτζιά

16:25 - 19 Οκτ 2018 | Πολιτική
Ο Τσίπρας στρώνει το έδαφος για τη συνάντηση με Κοτζιά
Από τις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να ρίξει τους τόνους μετά την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά, με τον οποίο θα συναντηθεί το Σάββατο στην τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Εξωτερικών.

Πριν μεταβεί στο ΥΠΕΞ, ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στις 10.30 στο προεδρικό Μέγαρο για να ορκιστεί ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Αμέσως μετά θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Νίκο Κοτζιά στο υπουργείο Εξωτερικών και στη συνέχεια οι δύο άνδρες ενώπιον του προσωπικού του υπουργείο, θα προχωρήσουν στην τελετή-παράδοσης.

Ο Πρωθυπουργός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της ΕΕ, θέλησε να ρίξει τους τόνους και παράλληλα να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειτα να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησης του κ. Κοτζιά, σημειώνοντας πως βρίσκεται στο γραφείο του με την ένδειξη "αυστηρώς προσωπικό".

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα πως για τον ίδιο το θέμα θεωρείται λήξαν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με κολακευτικά λόγια στον Νίκο Κοτζιά, για τον οποίο είπε πως αφήνει πίσω του σπουδαίο έργο και πρόσθεσε ότι επιθυμεί να συνεχίσει να τον συμβουλεύεται στο διάστημα που ο ίδιος θα βρίσκεται στο τιμόνι του ΥΠΕΞ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.