ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στη νέα επίθεση Ρουβίκωνα

16:20 - 21 Οκτ 2018 | Πολιτική
Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στη νέα επίθεση Ρουβίκωνα
«Όσο παραμένει στην εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι δράστες των επιθέσεων αυτών θα συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους», επισημαίνει ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. κ. Μ. Χαρακόπουλος για τη νέα επίθεση του Ρουβίκωνα, αυτή τη φορά στην καναδική πρεσβεία, κάνοντας λόγο για εξευτελισμό κάθε έννοια νομιμότητας.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την επίθεση κουκουλοφόρων με βαριοπούλες και μπογιές εναντίον της πρεσβείας του Καναδά στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της Κυριακής, υπογράμμισε σε ανακοίνωσή του ότι οι «Οι «συλλογικότητες» του περιθωρίου εξακολουθούν αμέριμνες να χτυπούν ξένες πρεσβείες, εξευτελίζοντας κάθε έννοια νομιμότητας και αμαυρώνοντας διεθνώς την εικόνα του ελληνικού κράτους»

Επισημαίνει ακόμα ότι την ίδια ώρα, η νέα δυαδική πολιτική ηγεσία του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ακόμη συσκέπτεται για το πώς θα αντιμετωπίσει τους «Ρουβίκωνες» και επιτίθεται κατά της κ.κ. Παπακώστα τονίζοντας πως  «ακόμη ψάχνει τη διεύθυνση που θα στείλει το λογαριασμό για τις ζημιές».

«Στην ουσία, όμως, πίσω από τους ψεύτικους λεονταρισμούς, ακολουθείται σταθερά η «στοργική» πολιτική προς τους κουκουλοφόρους βανδάλους που εγκαινίασε ο κ. Τόσκας», σημειώνει ο κ. Χαρακόπουλος και προσθέτει πως «ως εκ τούτου, είναι βέβαιο ότι όσο παραμένει στην εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι δράστες των επιθέσεων αυτών θα συνεχίζουν ακάθεκτοι το «έργο» τους», που αυτή τη φορά σειρά είχε η πρεσβεία του Καναδά.

Αντιδράσεις από ΚΙΝΑΛ

Κριτική στην κυβέρνηση, με αφορμή τη δράση του Ρουβίκωνα ασκεί το Κίνημα Αλλαγής.

«Οι επιθέσεις του ανενόχλητου Ρουβίκωνα συνεχίζονται κανονικά σε κάθε γωνιά της Αθήνας. Η αντίδραση της κυβέρνησης είναι μηδενική» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Παύλος Χρηστίδης.

«Το μόνο που απομένει είναι να ανοίξει στέκι και στο Μέγαρο Μαξίμου» σχολίασε καυστικά.

Κριτική και από το Ποτάμι

Το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του, για την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην πρεσβεία του Καναδά, τονίζει πως η Ελλάδα «εμφανίζεται διεθνώς ως ξέφραγο αμπέλι, έρμαιο στις ορέξεις διαφόρων μπαχαλάκηδων. Αν στην κυβέρνηση δεν ξέρουν πού θα τους βρούν ας περάσουν, τις ώρες που δέχονται το κοινό φυσικά, από τα γραφεία τους στη Φιλοσοφική».

«Οι κουκουλοφόροι και οι κρανιοφόροι συνεχίζουν ανενόχλητοι τη δράση τους, χτυπώντας ξένες πρεσβείες και δημόσια κτίρια. Σειρά σήμερα είχε η πρεσβεία του Καναδά», καταλήγει η ανακοίνωση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.