ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζανακόπουλος: Έχουμε κοινοβουλευτική πλειοψηφία και χωρίς τους ΑΝΕΛ

13:55 - 22 Οκτ 2018 | Πολιτική
Τζανακόπουλος: Έχουμε κοινοβουλευτική πλειοψηφία και χωρίς τους ΑΝΕΛ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, επιχείρησε τη Δευτέρα να δείξει πως η κυβέρνηση συνεχίζει την πορεία της χωρίς να ανησυχεί για το τι θα πράξει ο Πάνος Καμμένος, καθώς όπως σημείωσε "η κυβέρνηση θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και χωρίς τους ΑΝΕΛ".
Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις Καμμένου ότι οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, όταν έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο η Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Τζανακόπουλος έδειξε να μην ανησυχεί, λέγοντας πως είναι γνωστή η θέση του υπουργού Άμυνας, αλλά η κυβέρνηση θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και χωρίς τους ΑΝΕΛ".
Συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πάνος Καμμένος θα προσχωρήσει στην προσπάθεια της Ν.Δ. να πέσει η κυβέρνηση».
Αναφερόμενος στον τέως υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, είπε ότι έχουν ειπωθεί πολλές ανακρίβειες για την παραίτησή του και επεσήμανε ότι αυτό που προέχει είναι η ενότητα της κυβέρνησης.
Ανέφερε, δε, ότι ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρα θα συνεχίσει να έχει στενή συνεργασία με τον Νίκο Κοτζιά. «Οι πολιτικές πρωτοβουλίες Ν. Κοτζιά όπως η Συμφωνία των Πρεσπών προχωρούν», συμπλήρωσε.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm για τις συντάξεις, ανέφερε πως έγινε ένα καθοριστικό βήμα, καθώς η Κομισιόν δεν απέστειλε επιστολή στην Αθήνα, ζητώντας διευκρινίσεις επί του σχεδίου προϋπολογισμού. «Δεν έχω αμφιβολία ότι θα έχουμε και τυπική έγκριση από την Κομισιόν», συμπλήρωσε.
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.