ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ-ΚΙΝΑΛ καλούν τον Τσίπρα να απαντήσει στις καταγγελίες Καμμένου για...Σόρος

15:31 - 24 Οκτ 2018 | Πολιτική
ΝΔ-ΚΙΝΑΛ καλούν τον Τσίπρα να απαντήσει στις καταγγελίες Καμμένου για...Σόρος
Οι αποκαλύψεις του Νίκου Κοτζιά ότι στο πρόσφατο υπουργικό πριν από την παραίτησή του, ο Πάνος Καμμένος είχε κάνει καταγγελίες περί χρηματισμού στελεχών της κυβέρνησης από τον Σόρος προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης.

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της ζητά από τον Πρωθυπουργό να εξηγήσει στους πολίτες ποιους εννοεί ο κ. Καμμένος ότι η κυβέρνηση χρηματοδοτείται από τον Τζωρτζ Σόρος:

"Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση χρηματοδοτείται από τον Τζωρτζ Σόρος. Δεν το λέει η Νέα Δημοκρατία, αλλά δημοσίως πια ο κ. Κοτζιάς", αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

"Ο κ. Τσίπρας θα εξηγήσει στους πολίτες ποιους εννοεί ο κ. Καμμένος ότι χρηματίζονται ή έχει πάθει ξανά αφωνία, όπως στο υπουργικό συμβούλιο;"

ΚΙΝΑΛ: Ουδείς απάντησε σε Καμμένο

Από πλευράς του και το Κίνημα Αλλαγής ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να δώσει απαντήσεις, καθώς και από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΙΝΑΛ αναφέρεται: 

"Χθες ο κ. Κοτζιάς  επιβεβαίωσε on camera ότι Υπουργός του κ. Τσίπρα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, κατήγγειλε ότι "ο κ. Σόρος  χρηματοδοτεί την Ελληνική Κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους". Και ότι "ουδείς απάντησε, κανένας Υπουργός, ούτε ο Πρωθυπουργός".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.