ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Καμμένος διαψεύδει τον Κοτζιά για Σόρος στο υπουργικό

16:13 - 25 Οκτ 2018 | Πολιτική
Ο Καμμένος διαψεύδει τον Κοτζιά για Σόρος στο υπουργικό
Όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα, ο Πάνος Καμμένος τοποθετήθηκε μέσω twitter για τα ζητήματα της επικαιρότητας, διαψεύδοντας ότι είπε στο υπουργικό συμβούλιο πως η κυβέρνηση χρηματοδοτείται από τον Σόρος, όπως κατήγγειλε ο Νίκος Κοτζιάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο κ. Καμμένος επικαλείται τους παριστάμενους υπουργούς αλλά και τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου.

Ο υπουργός Άμυνας έγραψε συγκεκριμένα:

"Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά την παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου, εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκ € του Σόρος στην κυβέρνηση είναι ψευδές, απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες".

Η απάντηση Καμμένου έρχεται μετά τη συνέντευξη Κοτζιά, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, που κατέθεσε μάλιστα και το σχετικό βίντεο στον εισαγγελέα.

Από το Μέγαρο Μαξίμου το θέμα υποβαθμίζεται, χωρίς να έχει προχωρήσει σε επίσημη διάψευση. Η Αυγή έγραψε την Πέμπτη για σνωμοσιολογία, ενώ κυβερνητικές πηγές κατηγόρησαν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ πως επιχειρούν «να εκτρέψουν τη συζήτηση από την πραγματικότητα της υπόθεσης Παπαντωνίου, των μαύρων ταμείων και του χορού των εκατομμυρίων, από την πραγματικότητα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που οικοδόμησαν».

Τελευταία τροποποίηση στις 18:05 - 25 Οκτ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.