ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Καμμένος πυροβολεί τον Κοτζιά και ο Κοτζιάς το... Μαξίμου

00:55 - 26 Οκτ 2018 | Πολιτική
Ο Καμμένος πυροβολεί τον Κοτζιά και ο Κοτζιάς το... Μαξίμου
Ο Πάνος Καμμένος έδωσε συνέχεια την Πέμπτη το βράδυ στην κόντρα του με τον Νίκο Κοτζιά, ενώ ο πρώην ΥΠΕΞ απάντησε με... αιχμές προς το Μαξίμου!

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ενώ αρχικά διέψευσε ότι στο υπουργικό συμβούλιο είπε ότι η κυβέρνηση έλαβε χρηματοδότηση 50 εκατ. ευρώ από τον Τζορτζ Σόρος, στη συνέχεια με δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star, σημείωσε πως αναφέρθηκε μόνο στον πρώην πια ΥΠΕΞ.

«Επειδή βλέπω να γίνεται μεγάλη σπέκουλα και βλέπω να στήνονται ολόκληρα σενάρια πάνω από πράγματα που δήθεν ειπώθηκαν από εμένα, να ξεκαθαρίσουμε ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι 50 εκατ. πήρε η κυβέρνηση από τον Σόρος. Αναφέρθηκα στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών με εταιρεία έκδοσης βίζα, που δεν είχε καμία σχέση με την κυβέρνηση» τόνισε συγκεκριμένα ο υπουργός Άμυνας.

Κατά τον υπ. Αμυνας «όλα αυτά λοιπόν είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου. Η κυβέρνηση έχει υπουργικό συμβούλιο στο οποίο κρατούνται πρακτικά και δεν πρόκειται να συνεχίσω την προσπάθεια κάποιων να χτίσουν τέτοιου είδους σενάρια πάνω σε αυτές τις δηλώσεις». Στην παρατήρηση ότι ο κ. Κοτζιάς και όχι η αντιπολίτευση, δημοσιοποίησε τους σχετικούς διαλόγους, ο κ. Καμμένος απαντά: «Δε θα ασχοληθώ με τον κ. Κοτζιά πλέον».

Στη νέα ερώτηση σχετικά με το τι έχει να απαντήσει στις καταγγελίες του πρώην υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος ισχυρίζεται ότι παραιτήθηκε ακριβώς για αυτές τις καταγγελίες που έκανε ο υπουργός Άμυνας στο υπουργικό συμβούλιο, ο κ. Καμμένος απαντά : «Το πολύν της θλίψεως…».

Κοτζιάς με αιχμές για Μαξίμου

Ο Νίκος Κοτζιάς δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος, αλλά ουσιαστικά δεν απάντησε στον υπουργό Άμυνας. Κύκλοι του πρώην ΥΠΕΞ έριξαν στο μπαλάκι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πηγές από το στενό περιβάλλον του Νίκου Κοτζιά μιλώντας στον Ant1 απάντησαν με νόημα στον Πάνο Καμμένο, σημειώνοντας ότι «αν κάποιοι μετά τη σιωπή στις ύβρεις θέλουν να σβήσουν τμήματα από τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου είναι κάτι που δεν μπορεί να φανταστεί ο νους μας και το αποκλείουμε».

Για όποιον δεν κατάλαβε, η "σιωπή στις ύβρεις" του Καμμένου είναι κατά τον κ. Κοτζιά η μη αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό. Προς το πρωθυπουργικό γραφείο λοιπόν και η προειδοποίηση  "να μη σβήσουν τμήματα από τα πρακτικά του υπουργικού συμβουλίου".

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.