ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άνοιγμα ΣΥΡΙΖΑ με στήριξη Κατσιφάρα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

20:44 - 30 Οκτ 2018 | Πολιτική
Άνοιγμα ΣΥΡΙΖΑ με στήριξη Κατσιφάρα στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα στηρίξει τον νυν περιφερειάρχη και υποψήφιο εκ νέου για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου.

Η στήριξη στον Απόστολο Κατσιφάρα που προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ και θα έχει πάλι την υποστήριξη του ΚΙΝΑΛ, δεν είναι βέβαια έκπληξη, αλλά η επισημοποίησή της εκφράζει το άνοιγμα προς το Κέντρο που θα επιχειρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η επίσημη απόφαση για την στήριξη Κατσιφάρα ελήφθη στις 29/10 στην Πάτρα από την 4η συνεδρίαση της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία του Γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη, με κεντρικό θέμα τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με την απόφαση της Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας επαναβεβαιώθηκε πως οι αυτοδιοικητικές δυνάμεις που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ προτίθενται να συνεργαστούν στη βάση συγκεκριμένων αυτοδιοικητικών προτάσεων και κατευθύνσεων με την παράταξη του σημερινού Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.

Περίπτωση ανάλογη με αυτή του κ. Κατσιφάρα θεωρείται και αυτή του Στ. Αρναουτάκη στην Περιφέρεια Κρήτης, που επίσης ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να "αγκαλιάσει".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.