ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Και με αυτοδυναμία θα αναζητήσω συνεργασίες-Όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ

13:12 - 04 Νοε 2018 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Και με αυτοδυναμία θα αναζητήσω συνεργασίες-Όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ
Έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Δηλώνει δε πως θα επιδιώξει συνεργασίες με άλλα κόμματα ακόμη κι αν καταφέρει να πιάσει το στόχο της αυτοδυναμίας στις εκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία θα ζητήσει συνεργασία με άλλα κόμματα ακόμα και αν εξασφαλίσει την αυτοδυναμία στις εκλογές, δηλώνει συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βέβαια ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει περίπτωση συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Με τον τρόπο αυτό κλείνει και τη συζήτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρξει κυβέρνηση Μεγάλου Συνασπισμού στην Ελλάδα. Το σενάριο έχει... παίξει ακόμη και μέσω Βρυξελλών, αλλά ο κ. Μητσοτάκης το αποκλείει.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης τονίζει πως τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές θα έχουν αέρα ανανέωσης και μάλιστα υποσχέθηκε πως σύντομα θα ξεκινήσει η ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ εκφράζει επίσης τη σιγουριά και την αισιοδοξία του ότι σε τέσσερα χρόνια από τώρα η Ελλάδα θα πατάει γερά στα πόδια της, διαβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος ξέρει καλά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση την οποία θα σχηματίσει μετά τις εκλογές αλλά έχει μελετήσει και τις λύσεις.

Σημειώνει τέλος ότι εφόσον αποχωρήσει ο Πάνος Καμμένος, ο Αλέξης Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να παραιτηθεί ή να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Αλλά και αν δεν συμβεί αυτό, ο ίδιος είναι έτοιμος να υποβάλλει νέα πρόταση δυσπιστίας.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:16 - 04 Νοε 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.