ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από την Ευρωβουλή στην Α' Θεσσαλονίκης η Σπυράκη

22:45 - 04 Νοε 2018 | Πολιτική
Από την Ευρωβουλή στην Α' Θεσσαλονίκης η Σπυράκη
Μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής» η Μαρία Σπυράκη έκανε γνωστό πως έχει εκφράσει στον πρόεδρο της Ν.Δ. το ενδιαφέρον της να πολιτευτεί στις εθνικές εκλογές στην Α' περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

«Πλέον θέλω να δουλέψω για τη Θεσσαλονίκη, για την πόλη από την οποία προέρχομαι, που μεγάλωσα και ζει η οικογένειά μου, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι θα μου δώσουν σταυρό οι πολίτες, όπως και στις Ευρωεκλογές του 2014» αναφέρει.

Επίσης εκφράζει την πεποίθησή της πως οι εκλογές είναι ο μόνος τρόπος ώστε η χώρα να αποκτήσει μια κανονικότητα και να πάει μπροστά. «Οι εκλογές είναι ο μόνος τρόπος να φύγει από την εξουσία ένα κόμμα που διακρίθηκε στην αντίδραση, αλλά φάνηκε αδύναμο στη δράση. Για να αναπνεύσει η οικονομία, να μειωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές και οι φορολογικές επιβαρύνσεις που πνίγουν την ανάπτυξη, για να έρθουν επενδύσεις, για να μπουν γερά θεμέλια, τώρα που δεν υπάρχουν εξασφαλισμένα δανεικά. Όλοι πλέον αναγνωρίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ δε μπορεί. Η χώρα πρέπει να πάει μπροστά» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.