ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος: Είμαστε η κυβέρνηση που στηρίζει πραγματικά τους ένστολους

17:05 - 08 Νοε 2018 | Πολιτική
Καμμένος: Είμαστε η κυβέρνηση που στηρίζει πραγματικά τους ένστολους
H κυβέρνηση στηρίζει πραγματικά τους ένστολους, ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά τη συζήτηση της τροπολογίας για την καταβολή των αναδρομικών.

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι ως κυβέρνηση είχε συμφωνήσει με τους δανειστές πως το ποσό που δόθηκε το 2014 ως αναδρομικά, συνιστούσε την εξόφλησή τους και κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις που κατηγορούν την κυβέρνηση ότι δίνει κουτσουρεμένα τα αναδρομικά στους ένστολους, να αφήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις έξω από την αντιπαράθεση.

«Το ποιος εμπαίζει τους στρατιωτικούς θα το δουν οι στρατιωτικοί σε λίγες ημέρες στην τσέπη τους. Εγώ θα περίμενα, αντί να κάνετε αντιπολίτευση, να πείτε ότι και εσείς συμφωνείτε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να δοθούν σε αυτούς τους ανθρώπους τα χρήματα που έκλεψε από την τσέπη τους η κυβέρνηση το 2012», είπε ο Πάνος Καμμένος και υπογράμμισε ότι σήμερα «το μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα της χώρας οι Ένοπλες Δυνάμεις» και πρέπει να μην βρίσκονται στο μέσον της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.