ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το δήμο Ηρακλείου διεκδικεί ξανά ο Κουράκης

17:47 - 14 Νοε 2018 | Πολιτική
Το δήμο Ηρακλείου διεκδικεί ξανά ο Κουράκης
Ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης ανακοίνωσε την Τετάρτη την απόφασή του να διεκδικήσει ξανά το δήμο Ηρακλείου στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου.

"Δημιουργούμε μια νέα Ανοικτή Δημοτική Παράταξη σε ανθρώπους, ιδέες και προτάσεις" τονίζει ο Γιάννης Κουράκης και επισημαίνει:

"Με αίσθημα ευθύνης και με την πεποίθηση ότι θα υλοποιήσουμε και πάλι μεγάλες  σύγχρονες  και  τολμηρές  αλλαγές  για  το  Ηράκλειο,  αποφασίσαμε  μαζί με τη Δημοτική μας ομάδα, να θέσουμε στην κρίση σας, τη δουλειά, τα σχέδια και την προετοιμασία που έχουμε κάνει για το ΗΡΑΚΛΕΙΟ στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.  

Θα είμαι παρών στις εξελίξεις που έρχονται.

Θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες Δημοτικές εκλογές και σας καλώ να συμμετέχετε ενεργά στη νέα κοινή προσπάθεια".

Υπενθυμίζεται πως ο κ.Κουράκης θήτευσε για 12 χρόνια δήμαρχος στο Ηράκλειο, μια μακρά πορεία και επιτυχημένη, αλλά το 2014 έχασε στο δεύτερο γύρο των εκλογών από τον σημερινό δήμαρχο κ.Λαμπρινό. Τώρα θα αναμετρηθούν ξανά όπως όλα δείχνουν στις εκλογές του Μαϊου.

Ο κ. Κουράκης σκέφτηκε σύμφωνα με πληροφορίες και την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κρήτης, αλλά τελικά αποφάσισε να μην κάνει αυτό το βήμα και να διεκδικήσει το δήμο Ηρακλείου. Τον κ. Κουράκη (μέχρι στιγμής) στηρίζει το ΚΙΝΑΛ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.