ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συναγωνίζονται στον λαϊκισμό

19:38 - 14 Νοε 2018 | Πολιτική
Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συναγωνίζονται στον λαϊκισμό
Η Φώφη Γεννηματά τόνισε στη Βουλή πως το ΚΙΝΑΛ θεωρεί απαραίτητη τη Συνταγματική Αναθεώρηση, ωστόσο, κατήγγειλε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ πως με τη στάση τους δεν βοηθούν τη διαδικασία.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως εντάσσει τη διαδικασία αναθεώρησης στην προεκλογική μάχη, ενώ για τη ΝΔ είπε πως "συναγωνίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στον λαϊκισμό".

«Δεν ασκεί πολιτική το Σύνταγμα και δεν γεννά ιδεολογία. Το Σύνταγμα δεν πρέπει να είναι αφορμή διαιρέσεων. Οπως καταλαβαίνεται η διαδικασία αυτή κινδυνεύει να συνθλιβεί στο μύλο της κομματικής αντιπαράθεσης» πρόσθεσε.

Παράλληλα, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής έδωσε απάντηση στη κυβέρνηση, σε έντονο ύφος, για την απόπειρα -όπως είπε- να εμπλακεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σε υποθέσεις διαφθοράς.

«Είπα προχθές ότι ο πανικός σας προκειμένου να πλήξετε τη δημοκρατική παράταξη, θα σας οδηγήσει να σπιλώσετε μέχρι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Είστε αδίστακτοί. Τώρα φτάνετε στον Κ. Σημίτη τον πρωθυπουργό της ΟΝΕ, του Ελσίνκι, της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ, των μεγάλων έργων, που άλλαξαν την εικόνα της χώρας. Πάρτε το απόφαση δεν μας αγγίζετε. Αυτά που κάνετε θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ», τόνισε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.