ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιος θα πάρει την «προίκα» Μαρκογιαννάκη;

11:06 - 15 Νοε 2018 | Πολιτική
Ποιος θα πάρει την «προίκα» Μαρκογιαννάκη;
Κεντρικό θέμα στα πηγαδάκια στα Χανιά είναι η στάση που θα κρατήσει τις εκλογές ο πρώην κορυφαίος υπουργός της Ν.Δ. επί κυβερνήσεων Καραμανλή Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Ο ίδιος έχει μια μεγάλη «προίκα» προσωπικών ψηφοφόρων που όλοι καλοβλέπουν.

Δεν είναι τυχαία η αναφορά του πριν λίγες μέρες στο Ρ/Σ Super fm στα Χανιά σε σχέση με τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.  «Τι επιδιώκεται με αυτό το σκηνικό; Να διοχετευτούν όλοι οι σταυροί στην Ντόρα Μπακογιάννη γιατι έχουμε στις μεθεπόμενες εκλογές, υποψήφιο τρίτης γενιάς» τόνισε ο πρώην υπουργός και κάλεσε την οικογένεια «να αφήσουν το της ανανέωσης και να μιλήσουν να εξηγήσουν. Οι κοινωνίες κάνουν την ανανέωση. Η ανανέωση από εργαλείο πολιτικής ανάπτυξης έχει γίνει όργανο καρατόμησης των μη αρεστών». Συνέδεσε δε ευθέως την απόφαση της Μπακογιάννη να κατέβει στα Χανιά με το κόψιμό του, σχολιάζοντας ότι αποσκοπεί στην  «παλινόρθωση της οικογένειας στα Χανιά». «Η συμπεριφορά της Μπακογιάννη είναι ο ορισμός της αχαριστίας» ανέφερε.

Ο ίδιος πάντως έχει αρνηθεί όπως έχει πει δημόσια «σειρήνες» από άλλα κόμματα. Όμως η προίκα είναι εκεί και όλοι την καλοβλέπουν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.