ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Τσίπρα-Ολάντ σήμερα στο Μαξίμου

11:23 - 16 Νοε 2018 | Πολιτική
Συνάντηση Τσίπρα-Ολάντ σήμερα στο Μαξίμου
Το μεσημέρι της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Φρανσουά Ολάντ που βρίσκεται στην Ελλάδα από την Πέμπτη. Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η συνάντηση με τον Γάλλο πρώην πρόεδρο θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Χθες ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον οποίο και εξήρε για τη συμβολή του στην παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη τις κρίσιμες μέρες του 2015.

Ο Ολάντ χαρακτήρισε ιστορικό το τηλεφώνημα που είχε δεχθεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, το 2015 αμέσως μετά το Δημοψήφισμα.

Αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες εκείνης της συνομιλίας τόνισε ότι από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας έθεσε τον εαυτό του ως εγγυητή της βούλησης της Ελλάδος να παραμείνει στην Ευρωζώνη μετά από το Δημοψήφισμα, ενώ παράλληλα τον διαβεβαίωσε ότι ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας θα ξεκινούσε τις διαπραγματεύσεις, καθώς και ότι η αντιπολίτευση ήταν και εκείνη έτοιμη να πράξει τα δέοντα έτσι ώστε η Ελλάδα να παραμείνει εντός της Ευρωζώνης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.