ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γερουλάνος: Τα Πετράλωνα μπορούν να γίνουν στολίδι για την πόλη

20:13 - 19 Νοε 2018 | Πολιτική
Γερουλάνος: Τα Πετράλωνα μπορούν να γίνουν στολίδι για την πόλη
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, πραγματοποίησε τη Δευτέρα, δράση στα Πετράλωνα, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και δημότες και ενημερώθηκε για τα ζητήματα της περιοχής.

Στη συνέχεια σημείωσε ότι: «Δεν είναι τυχαίο ότι τα Πετράλωνα σήμερα είναι μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές της Αθήνας, σημείο συνάντησης για νέους και νέες από όλα τα μέρη της πόλης. Είναι μια γειτονιά με τρομερές δυνατότητες αλλά και με εικόνες εγκατάλειψης σε ορισμένα σημεία, που δημιουργούν προβλήματα αντί να δίνουν προοπτική. Οι άνθρωποι που συνάντησα εδώ αγαπούν τη γειτονιά τους και πιστεύουν σε αυτήν. Όπως επίσης πιστεύουν ότι μπορεί με σχέδιο και συγκεκριμένες παρεμβάσεις να αναβαθμιστεί. Είναι μια γειτονιά που θα μπορούσε με φροντίδα και συνεργασία να είναι στολίδι για την πόλη, σημείο αναφοράς της Αθήνας για επισκέπτες και εκτός συνόρων.»

4626739

4626748

Η επίσκεψη του Παύλου Γερουλάνου στα Πετράλωνα και η επαφή του με τους Αθηναίους σε κάθε γειτονιά έρχεται να προστεθεί στις δράσεις που έχει ήδη πραγματοποιήσει στην Κυψέλη, τον Άγιο Παύλο, το Κουκάκι, του Ψυρρή, την πλατεία Βικτωρίας, τον Νέο Κόσμο, τον Άγιο Νικόλαο, την Πανόρμου, τη Βαρβάκειο, το Πεδίο του Άρεως, το Εμπορικό Τρίγωνο και τον Άγιο Παντελεήμονα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.