ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δράση Παύλου Γερουλάνου στα Άνω Πατήσια

20:18 - 21 Νοε 2018 | Πολιτική
Δράση Παύλου Γερουλάνου στα Άνω Πατήσια
Στα Άνω Πατήσια βρέθηκε χθες το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος. Εκεί, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους και καταστηματάρχες για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η γειτονιά, την ανασφάλεια, την ανομία και το παραεμπόριο, το άλλοτε θαλερό πάρκο Φιξ και την ετοιμόρροπη βίλα Κλωναρίδη.

Ο κ. Γερουλάνος σε δήλωσή του κατά τη διάρκεια της δράσης σχολίασε: «Σήμερα στα Πατήσια συναντήσαμε ανθρώπους που ασφυκτιούν από την ανασφάλεια και την ανομία που επικρατούν στη γειτονιά τους. Τον Χρήστο, έμπορο αθλητικών ειδών επί 15 χρόνια, που προσπαθεί να ανταποκριθεί με κόπο στα λειτουργικά έξοδά του, την ίδια ώρα που το παραεμπόριο στην Πατησίων ανθεί. Δυναμικές Πατησιώτισσες επιχειρηματίες, που μεγάλωσαν στη γειτονιά, αλλά τώρα πια το βράδυ δεν φεύγουν από τα μαγαζιά τους χωρίς τη συνοδεία των συζύγων τους. Τον Θοδωρή, που το πρώτο πράγμα που θα έκανε αν ήταν δήμαρχος, θα ήταν να μαζεύει σκουπίδια μέρα νύχτα και να αξιοποιήσει τον «πλούτο» αυτό, όπως ο ίδιος τα αποκάλεσε. Παραεμπόριο, ανομία, έλλειψη φροντίδας. Τα ζητήματα είναι εδώ, το ίδιο και οι λύσεις. «Κανόνες και εμπόριο μικροπωλητών σε συγκεκριμένους χώρους» λέει ο Χρήστος. «Διαλογή απορριμμάτων στην πηγή, ανακύκλωση, κομποστοποίηση» λέει ο Θοδωρής. «Φωτισμός και βραδινές περιπολίες» λέει η Αρετή. Ακούγοντας τους κατοίκους, ακούμε την πόλη. Μαζί φτιάχνουμε την εικόνα της Αθήνας που θέλουμε, μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής μητρόπολης.

Επόμενοι σταθμοί του Παύλου Γερουλάνου είναι τα Σεπόλια και η Λαμπρινή, ενώ δεύτερη επίσκεψη στον Άγιο Νικόλαο θα πραγματοποιήσει το ερχόμενο Σάββατο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.