ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπουτάρης: Ό,τι είχα να δώσω στο δήμο Θεσσαλονίκης το έδωσα

14:19 - 22 Νοε 2018 | Πολιτική
Μπουτάρης: Ό,τι είχα να δώσω στο δήμο Θεσσαλονίκης το έδωσα
Τους λόγους της απόφασής του να μη διεκδικήσει μία τρίτη θητεία στο δήμο της Θεσσαλονίκης ανέλυσε την Πέμπτη το μεσημέρι ο Γιάννης Μπουτάρης.

«Η απόφαση να μην διεκδικήσω τον δήμο είναι καθαρά προσωπική, έχω 16 χρόνια που υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση», ανέφερε ο κ. Μπουτάρης.

Είπε ακόμα πως θεωρεί ότι δύο θητείες θα πρέπει να είναι ταβάνι για κάθε δήμαρχο. Υποστήριξε επίσης πως αποχωρεί ως νικητής, καθώς οι μετρήσεις τον δείχνουν πολύ πάνω από κάθε άλλον υποψήφιο για το δήμο της Θεσσαλονίκης.

«Η αποδοχή μου είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από τον δεύτερο υποψήφιο», σημείωσε. Ανέφερε ότι είχε πολλές πιέσεις για να κατέβει αλλά ο ίδιος εκτιμά πως «ό,τι είχα να δώσω το έδωσα».

Ξεκαθάρισε ότι δεν άλλαξε απόψεις και θέσεις του για το Σκοπιανό, σημειώνοντας πως «στο τέλος θα αποδειχθεί ότι έχω δίκιο».

Όσον αφορά στον απολογισμό του έργου του παραδέχθηκε ότι έγιναν και λάθη, κάποια από αυτά μάλιστα «χοντρά». «Δεν τα κάναμε όλα τέλεια, κάναμε και λάθη χοντρά, τα οποία μας στοίχισαν σε δημοφιλία», ανέφερε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.