ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Γερουλάνος στη γειτονιά των Αντετοκούνμπο

17:28 - 23 Νοε 2018 | Πολιτική
Ο Γερουλάνος στη γειτονιά των Αντετοκούνμπο
Στα Σεπόλια και τη Λαμπρινή συνέχισε τις δράσεις του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος. Εκεί, συζήτησε με κατοίκους και καταστηματάρχες για όσα μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα στις γειτονιές της Αθήνας.

Στα Σεπόλια βρέθηκε στη γειτονιά που έκαναν τα πρώτα τους αθλητικά βήματα τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και άκουσε τις ιδέες των δημοτών για έργα που μπορούν να αναβαθμίσουν την περιοχή και να ενισχύσουν την καθαριότητα. Στη Λαμπρινή, στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα είχε την ευκαιρία να δει παρεμβάσεις που έχουν καλυτερεύσει τη ζωή των πολιτών, αλλά και να καταγράψει προτάσεις για το πώς μπορεί η περιοχή να γίνει πόλος έλξης επισκεπτών από γειτονικές περιοχές.

Ο κ. Γερουλάνος σε δήλωσή του σχολίασε: «Η καθημερινότητά μας στην Αθήνα δεν έχει παντού τα ίδια χαρακτηριστικά. Άλλες ιδιαιτερότητες έχουν τα Σεπόλια, άλλες παρεμβάσεις χρειάζεται να κάνουμε στη Λαμπρινή. Για παράδειγμα, η ιδέα της δημοτικής συγκοινωνίας, που ανέφερε η Διονυσία, μπορεί να ενώσει περιοχές της Αθήνας χωρίς εύκολη πρόσβαση και να αναδείξει την πλατεία του Αγίου Ανδρέα, τη μεγαλύτερη πλατεία της Αθήνας, σε προορισμό αναψυχής για κατοίκους του Πολύγωνου, της Άνω Κυψέλης, των Πατησίων».

Επόμενοι σταθμοί του Παύλου Γερουλάνου είναι του Γκύζη, η Ακαδημία Πλάτωνος και το Παγκράτι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.