ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ: Κατέρρευσε η θεατρική κυβερνητική παράσταση «μπουλντόζες στο Ελληνικό»

16:56 - 27 Νοε 2018 | Πολιτική
Τις νέες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην επένδυση του Ελληνικού επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, χρεώνοντας και τα νέα προβλήματα στην κυβέρνηση.

Πηγές της ΝΔ κάνουν λόγο για κατάρρευση ενός ακόμη επικοινωνιακού πυροτεχνήματος για τη χώρα και την οικονομία, προσθέτοντας πως κατέρρευσε η θεατρική παράσταση «μπουλντόζες στο Ελληνικό».

Από τη ΝΔ σημειώνουν ακόμα ότι «η  ίδια η ανάδοχος του έργου, Lamda Development εξέθεσε με ανακοίνωσή της την ιδεοληψία και την ανικανότητα της κυβέρνησης. Οι δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών ότι είναι θέμα ημερών τα έργα να αρχίσουν και οι μπουλντόζες να μπουν στα παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, αποδείχτηκαν άλλη μια απάτη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όπως επισήμανε η Lamda, και όπως οι πάντες γνωρίζουν, παραμένει σε εκκρεμότητα πλήθος γραφειοκρατικών και άλλων εμποδίων για να αρχίσει επιτέλους η εμβληματική επένδυση την οποία η κυβέρνηση καθυστερεί εδώ και τέσσερα χρόνια».

Οι ίδιες πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνουν ότι είναι προφανές πως η κυβέρνηση  δεν ενδιαφέρεται να δημιουργηθούν νέες, καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Αν ενδιαφερόταν θα εκτελούσε το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. «Ο κ. Τσίπρας αδιαφορεί για την ανάπτυξη. Γι αυτό χρησιμοποιεί τα χρήματα που πήρε από τη φορολογική εξάντληση της μεσαίας τάξης για να εξαπατά τους πολίτες με προεκλογικά επιδόματα και υποσχέσεις διορισμών στο Δημόσιο. Με αυτό τον τρόπο κρατάει την Ελλάδα μακριά από τις αγορές θέτοντας σε κίνδυνο τις θυσίες των Ελλήνων.

Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό. Και μόνο η προκήρυξη των επόμενων εθνικών εκλογών θα σφραγίσει τη μετάβαση από την εποχή της μιζέριας στην εποχή των προσδοκιών. Και είναι πια θέμα χρόνου», καταλήγουν.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:49 - 27 Νοε 2018
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.