ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γερουλάνος για δήμαρχος με το...μηχανάκι του Τρίτση και του Μπέη

14:41 - 28 Νοε 2018 | Πολιτική
Γερουλάνος για δήμαρχος με το...μηχανάκι του Τρίτση και του Μπέη
Τη φιλοσοφία του για το πώς πρέπει να λειτουργεί ο δήμαρχος Αθηναίων ξεδίπλωσε σε συνέντευξή του ο Παύλος Γερουλάνος.

Όπως είπε στον στον X Fm 94,3 δεν υπάρχει στο μυαλό του η φράση «τα παράπονα στο Δήμαρχο». Αντίθετα, όπως λέει "πηγαίνω εγώ στα παράπονα, πηγαίνει ο Δήμαρχος στα παράπονα".

Στο σημείο αυτό επικαλέστηκε και δύο πολύ επιτυχημένους δημάρχους της Αθήνας, που και οι δύο προέρχονταν από το χώρο της Κεντροαριστεράς, που εκπροσωπεί και ο ίδιος, τον Αντώνη Τρίτση και τον Δημήτρη Μπέη.

Τόνισε συγκεκριμένα: "Δήμαρχοι όπως ο Αντώνης Τρίτσης, ο Δημήτρης Μπέης, τι έκαναν; Ήταν πάνω σ’ ένα μηχανάκι και πήγαιναν στο πρόβλημα. Μιλάω για Δημάρχους που έχουν τη νοοτροπία ότι «δεν ορίζω το Δήμο μέσα από το γραφείο μου, δεν περιμένω εδώ να έρθουν οι πολίτες να μου φέρουν τα παράπονά τους".

Ακόμα ο κ. Γερουλάνος συμπλήρωσε:

– Είναι απαραίτητη μια συμμαχία του Δήμου με το δημότη. Ο Δήμος μαζί με το δημότη θα θέτουν τις προτεραιότητες και με βάση αυτές, θα διεκδικούμε από το κεντρικό κράτος. Στόχος να συμμαχήσουμε και οι τρεις, Δημότες-Δήμος-Κράτος για το καλό της Αθήνας. Σήμερα βιώνουμε μια κατάσταση όπου βλέπουμε το Δήμο στη μία γωνία, το κράτος, στην άλλη, και τους απογοητευμένους δημότες στην τρίτη. Και ο καθένας δείχνει με το δάχτυλο τον άλλο. Πιστεύω βαθιά ότι η συμμαχία μπορεί να ξεκινήσει από το Δήμο και τους δημότες. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε από την πρώτη μέρα της καμπάνιας μας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.