ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στου Γκύζη ο Γερουλάνος με κεντρικό θέμα την ασφάλεια των παιδιών

18:34 - 28 Νοε 2018 | Πολιτική
Στου Γκύζη ο Γερουλάνος με κεντρικό θέμα την ασφάλεια των παιδιών
Στου Γκύζη συνέχισε τις δράσεις του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος. Εκεί, συζήτησε με κατοίκους, γονείς κι εργαζόμενους της περιοχής για τα ζητήματα αλλά και τις ιδέες που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.

Ο κ. Γερουλάνος σε δήλωσή του σχολίασε: «Το επίκεντρο των συζητήσεών μας στη γειτονιά του Γκύζη; H καθημερινότητα και η ασφάλεια των παιδιών. Η υπόγεια διάβαση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας που θα μπορούσε, με περισσότερη φροντίδα, να αποτελεί μια ασφαλή διαδρομή για τους μαθητές του 46ου Γυμνασίου, η γειτνίαση με τον λόφο Φινόπουλου, χώρο παιχνιδιού για τα παιδιά της γειτονιάς, που απειλείται από την πρόσφατη μετακίνηση των φαινομένων ανομίας στην περιοχή, η φύλαξη των παιδικών χαρών ώστε να προστατεύονται από βανδαλισμούς. Και βέβαια, οι βασικές υποδομές: καλύτερος φωτισμός, βελτίωση του αποχετευτικού δικτύου, σωστή σήμανση στους δρόμους. Λύσεις απτές σε προβλήματα καθημερινά που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας ασφαλέστερη».

Ο Παύλος Γερουλάνος αύριο Πέμπτη 29/11 θα ξαναβρεθεί στη Λαμπρινή για να μιλήσει με μητέρες της περιοχής και τις επόμενες ημέρες θα κάνει δράσεις στο Παγκράτι και την Πλατεία Θεάτρου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.