ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σβίγκου: Η Νοτοπούλου υποψηφιότητα νίκης στον δήμο Θεσσαλονίκης

13:10 - 29 Νοε 2018 | Πολιτική
«Η Κατερίνα Νοτοπούλου μπορεί να παίξει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο ως υποψήφια και μπορεί να κερδίσει τον δήμο εκπροσωπώντας τις προοδευτικές δυνάμεις», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σχετικά με την υποψηφιότητα που προτίθεται να υποστηρίξει το κόμμα στον δήμο Θεσσαλονίκης στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως ανέφερε η κ. Σβίγκου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM», η νυν υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης «μπορεί να είναι μία υποψηφιότητα νίκης των αυτοδιοικητικών δυνάμεων της πόλης απέναντι στο μπλοκ της συντήρησης»

Η ίδια ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε διαβουλεύσεις τόσο με την παράταξη του κ. Μπουτάρη όσο και με την παράταξη των Οικολόγων- Πρασίνων, αλλά και με ανεξάρτητους αυτοδιοικητικούς, οπότε θα δούμε πώς θα προχωρήσουν και αυτές οι διαβουλεύσεις».

Σχολιάζοντας τη στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία στην υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου και αναφερόμενη σε δηλώσεις του το 2012 περί «ακροδεξιάς του κ. Σαμαρά» σημείωσε ότι «πολλοί είχαν πάρει αποστάσεις από τον κ.Σαμαρά και σήμερα συμπορεύονται μαζί του και μάλιστα έχουμε δει πολλά στελέχη της τότε περιόδου να αναπαράγουν την αφήγηση Σαμαρά και στο προσφυγικό και στο Μακεδονικό και σε σειρά άλλων ζητημάτων, οπότε το ότι ήταν σε αντιπαράθεση μαζί του δεν σημαίνει ότι πραγματικά και σήμερα στέκεται απέναντι σε τέτοιες αντιλήψεις».

Ακόμα τίποτα για Αθήνα

Σχετικά με τις υποψηφιότητα που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Αθηναίων η κ. Σβίγκου διευκρίνισε ότι τη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας δεν έγινε σχετική συζήτηση. «Υπάρχει η Κεντρική Επιτροπή, η οποία θα αποφασίσει για όλους τους Δήμους και όλες τις προτάσεις που θα καταθέσει η Πολιτική Γραμματεία. Τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά μπορεί να υπάρξουν υποψηφιότητες που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες θα αντιπροσωπεύουν και την Αριστερά αλλά και ευρύτερα τις προοδευτικές δυνάμεις. Για την Αθήνα θα υπάρξει υποψηφιότητα, η οποία πραγματικά μπορεί να αντιπροσωπεύσει τις ευρύτερες προοδευτικές δυνάμεις, την δικιά τους προσπάθεια να συσπειρωθούν και να μπορέσει και η Αθήνα να γυρίσει σελίδα» είπε.

 
Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.