ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τζανακόπουλος στέλνει... μηνύματα σε Ζάεφ και Ποτάμι

15:50 - 07 Δεκ 2018 | Πολιτική
Ο Τζανακόπουλος στέλνει... μηνύματα σε Ζάεφ και Ποτάμι
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος παραδέχθηκε την Παρασκευή πως οι δηλώσεις Ζάεφ προκαλούν προβληματισμό και θα πρέπει να υπάρξουν διευκρινίσεις σχετικά με το περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Πρέπει να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να εξασφαλιστεί ο απόλυτος σεβασμός της Συμφωνίας των Πρεσπών από την μεριά της ΠΓΔΜ, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ επισήμανε πως «πρέπει να γίνει μία αναλυτική συζήτηση και να εξηγηθούν ορισμένα πράγματα σε σχέση με τη συμφωνία από την πλευρά των Σκοπίων».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «News 24/7» ο υπουργός Επικρατείας είπε πάντως πως «καταλαβαίνω ότι ο κ. Ζάεφ, εξαιτίας του γεγονότος ότι δίνει μία πολιτική μάχη, πολλές φορές μπορεί να υπερβάλει ως προς τις ερμηνείες».

Ο κ. Τζανακόπουλος στάθηκε στην ανάγκη «οι προοδευτικές δυνάμεις να μην αφήσουν μια τεράστια ευκαιρία να πάει χαμένη» και κάλεσε το Ποτάμι να μην λειτουργήσει «κοντόφθαλμα».

Σε ό,τι αφορά τη στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι κρατάει ως δεδομένο την πολιτική δήλωση του Πάνου Καμμένου ενώπιον του υπουργικού συμβουλίου, ότι οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται ποτέ να συμπράξουν με την Ν.Δ. για να ανατραπεί η κυβέρνηση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.