ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάλεσμα Τσίπρα σε επενδυτές:Μπορείτε να δημιουργήσετε εταιρεία σε μία ώρα

19:31 - 10 Δεκ 2018 | Πολιτική
Κάλεσμα Τσίπρα σε επενδυτές:Μπορείτε να δημιουργήσετε εταιρεία σε μία ώρα
Κάλεσμα σε επενδυτές απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε μήνυμά του στο «20th Annual Capital Link Invest in Greece Forum» που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη.

Ο Πρωθυπουργός στο μήνυμά του στέκεται στην ολοκλήρωση του τρίτου προγράμματος προσαρμογής, τονίζοντας πως η χώρα ανέκτησε την αυτονομία της και επιστρέφει σε τροχιά ανάπτυξης, έχοντας υγιείς βάσεις.

Ο Πρωθυπουργός τάχθηκε υπέρ της αξιοποίησης της γεωστρατηγικής θέσης της χώρας, κάνοντας λόγο για αξιοποίηση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων.

Είπε επίσης ότι η Ελλάδα είναι πλέον περισσότερο από ποτέ ηγετική δύναμη στην ευρύτερη περιοχή και προάγει την ασφάλεια και τη σταθερότητα.

«Μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε μία νέα εταιρεία σε λιγότερο από μία ώρα και ο νέος νόμος-πλαίσιο διευκολύνει στρατηγικές επενδύσεις με ταχείς διαδικασίες (fast track)» συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας, ο πρωθυπουργός είπε ότι η Ελλάδα αποτελεί εκ νέου έναν υποσχόμενο και -πάνω απ' όλα- ασφαλή επενδυτικό προορισμό, και παρότρυνε τους συνέδρους να εμπιστευθούν τις δυνατότητές της.
 
Τελευταία τροποποίηση στις 19:57 - 10 Δεκ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.