ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοτζιάς καλεί Τσίπρα να αποδοκιμάσει τον Καμμένο

16:46 - 12 Δεκ 2018 | Πολιτική
Κοτζιάς καλεί Τσίπρα να αποδοκιμάσει τον Καμμένο
Την αποδοκιμασία του Πάνου Καμμένου, άμεσα και δημόσια, ζητεί από τον Αλέξη Τσίπρα ο Νίκος Κοτζιάς και η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, σε συνέχεια των όσων είπε στην Βουλή την Τρίτη ο κυβερνητικός εταίρος για μυστική συμφωνία Κοτζιά-Ζάεφ. Με τον τρόπο αυτό δίνεται συνέχεια στο σίριαλ που εκτυλίσσεται έπειτα από την παραίτηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών και όπως φαίνεται η απόστασή του από τον ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει. Προφανώς και γνωρίζει ότι τέτοια αποδοκιμασία δεν θα υπάρξει.

Η ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ: : 

«Καλούμε τον Υπουργό Εξωτερικών και πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να αποδοκιμάσει, άμεσα και δημόσια, τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ για τη συκοφαντική δήλωση του, χθες, στη Βουλή των Ελλήνων, περί ''πιθανής ύπαρξης μυστικής συμφωνίας Κοτζιά-Ζαεφ''. 

Η δήλωση του εταίρου της Κυβέρνησης, υιοθετεί ως προς τη συμφωνία των Πρεσπών, πλήρως τα ακροδεξιά μυθεύματα για «Μυστική Διπλωματία της ελληνικής Κυβέρνησης», καθώς και την απαράδεκτη ύβρι της αξιωματικής Αντιπολίτευσης περί «συναλλαγών». 

Το ΠΡΑΤΤΩ, για άλλη μια φορά, δηλώνει, ότι θα εναντιωθεί με όλες του τις δυνάμεις στον ευτελισμό της δημόσιας ζωής που υιοθετεί τμήμα του πολιτικού προσωπικού της χώρας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.