ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο βόρειο τομέα της Β´ Αθηνών ο Γιάννης Παπαθανασίου

14:15 - 13 Δεκ 2018 | Πολιτική
Στο βόρειο τομέα της Β´ Αθηνών ο Γιάννης Παπαθανασίου
"Στηρίζω με τη συμμετοχή μου τις δυνάμεις εκείνες που θέλουν να αλλάξουν την Ελλάδα. Τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη που είναι σήμερα οι μόνοι οι οποίοι μπορούν να βάλουν οριστικό τέλος στον εφιάλτη που ζούμε". Αυτό επεσήμανε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Παπαθανασίου σε ομιλία του σε πολιτική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Κηφισιά.
Παρών στην εκδήλωση ήταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, ο οποίος στο χαιρετισμό του τόνισε ότι ως υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Καραμανλή ο Γιάννης Παπαθανασίου είχε το υψηλότερο καθήκον και το εξέτασε με αξιοπρέπεια και ικανότητα. "Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει την αυτοδυναμία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Όμως η επόμενη μέρα δεν θα είναι εύκολη. Θα χρειαστεί στήριξη από ανθρώπους όπως ο Γιάννης, που έχουν την εμπειρία τις ιδέες και το ήθος να βοηθήσουν προκειμένου να βγει η χώρα από την περιπέτεια", πρόσθεσε ο κ. Δένδιας.
"Με τον Γιάννη Παπαθανασίου μας συνδέουν κοινοί αγώνες και κοινές αξίες. Δεν είναι μόνο πολιτικός αλλά και προσωπικός μου φίλος. Πιστεύω ότι αξίζει να είναι στην πρώτη γραμμή της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα είναι", ανέφερε σε χαιρετισμό που απέστειλε προς την εκδήλωση ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Στην ομιλία του ο κ Παπαθανασίου τόνισε μεταξύ άλλων ότι στις επόμενες εκλογές θα συγκρουστούν οι δυνάμεις που έφεραν την Ελλάδα χρόνια πίσω με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας που - παρά τα λάθη που έγιναν - έχει δικαιωθεί σε όλες τις μεγάλες, ιστορικές επιλογές της.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.