ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το απρόοπτο στη διάρκεια της ομιλίας Τσίπρα στο Αλεξάνδρειο

22:11 - 14 Δεκ 2018 | Πολιτική
Το απρόοπτο στη διάρκεια της ομιλίας Τσίπρα στο Αλεξάνδρειο
Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ένας διαδηλωτής φώναξε "Μακεδονία ξακουστή" και μία ομάδα ατόμων που βρίσκονταν στο κοινό τον αποδοκίμασε.

Στη διάρκεια της ομιλίας και καθώς ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε για τα επιτεύγματα της κυβέρνησής του και κατηγορούσε τη ΝΔ για τα πεπραγμένα της, ακούστηκε το "Μακεδονία ξακουστή" από ένα άτομο που βρέθηκε στο κοινό και προφανώς ήθελε να εκφράσει τη διαφωνία του με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Κάποιοι εκ των συγκεντρωμένων αποδοκίμασε το συγκεκριμένο άτομο με ένα παρατεταμένο "Ουυυ".

Ο Αλέξης Τσίπρας με τη σειρά του καθησύχασε τον κόσμο και και είπε πως η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί απόδειξη ότι η Αριστερά δεν αποκλείει την άποψη κανενός. "Ήρθαν εδώ επειδή ξέρουν πως η δική μας παράταξη έχει αποδείξει με αγώνες πως πιστεύει στο διάλογο και την ελευθερία του λόγου", τόνισε ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

"Εδώ μπορούν να έρθουν πολίτες με διαφορετική άποψη. Γιατί γνωρίζουν ότι εδώ μπορούν, γνωρίζουν ότι εδώ χτυπάει η καρδιά της δημοκρατίας".

Άλλωστε και στην αρχή της ομιλίας του είχε σημειώσει πως η παρουσία του κόσμου στη συγκέντρωση στέλνει μήνυμα Δημοκρατίας, ενάντια στην πατριδοκαπηλία.

Αναφερόμενος στη Θεσσαλονίκη, επισήμανε με νόημα ότι «δεν είναι η πόλη της ακροδεξιάς και του μίσους», ενώ δεσμεύτηκε ότι «η Μακεδονία και η Θεσσαλονίκη δεν θα γυρίσουν πίσω».

Και συμπλήρωσε: «Δεν θα επιτρέψουμε στους απατεώνες της πολιτικής, που λεηλάτησαν τη χώρα, να ντύνονται με χλαμύδες και περικεφαλαίες και να παριστάνουν τους υπερπατριώτες, χέρι - χέρι με τους ναζί της χρυσής αυγής»

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 23:05 - 14 Δεκ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.