ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ηχηρή... μεταγραφή: Ο Χάρης Θεοχάρης στη ΝΔ!

12:49 - 18 Δεκ 2018 | Πολιτική
Ηχηρή... μεταγραφή: Ο Χάρης Θεοχάρης στη ΝΔ!
Μία ηχηρή μεταγραφή ανακοίνωσε την Τρίτη η ΝΔ, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλωσόρισε στις τάξεις του κόμματος τον Χάρη Θεοχάρη.

Και λέμε ηχηρή, γιατί το τελευταίο διάστημα ο κ. Θεοχάρης, ανεξάρτητος βουλευτής, προερχόμενος από το Ποτάμι, "φλέρταρε" έντονα και με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είχε αφήσει ανοιχτό να στηρίξει την κυβέρνηση σε ενδεχόμενη πρόταση μομφής, ενώ επίσης δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Με τη μεταγραφή του στη ΝΔ βέβαια τα δεδομένα αλλάζουν...

Μετά τη συνάντησή του με τον κ. Μητσοτάκη ο κ. Θεοχάρης έκανε την εξής δήλωση:
"Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά το κεφάλαιο της κρίσης και να μπούμε στο δρόμο της σταθερότητας, και της ανάπτυξης. Στόχος που απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις, στρατηγικό σχέδιο και διαχειριστική επάρκεια. Στόχος που απαιτεί ενότητα όλων των φιλελεύθερων, φιλοευρωπαϊκών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του τόπου. 
Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προς τις κεντρώες δυνάμεις και να συστρατευτώ στον αγώνα του. Και καλώ όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να συνδράμουν ενεργά στο άνοιγμα μιας νέας σελίδας για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας και των πολιτών της".
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.