ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος: Ένα χιλιοστό κίνηση αν κάνουν, θα τους συντρίψουμε

19:44 - 20 Δεκ 2018 | Πολιτική
Καμμένος: Ένα χιλιοστό κίνηση αν κάνουν, θα τους συντρίψουμε
Συνέχεια στην ανταλλαγή απειλητικών δηλώσεων με την Τουρκία έδωσε την Πέμπτη ο Πάνος Καμμένος. Είχαν προηγηθεί οι γνωστές προκλήσεις των Τούρκων, αλλά και πολυάριθμες υπερπτήσεις πάνω από το Αιγαίο.

Στις τουρκικές προκλήσεις απάντησε την Τετάρτη ο αρχηγός ΓΕΣ, λέγοντας πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να ανεχθεί νέα Ίμια και θα ισοπεδώσει όποια βραχονησίδα πατήσουν οι Τούρκοι.

Οι Τούρκοι επανήλθαν με τον υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, να σχολιάζει πως «Στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο, δεν θα υποχωρήσουμε από τα δικαιώματα του λαού μας, της Τουρκικής Δημοκρατίας και της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα και δεν επιτρέπουμε κανένα τετελεσμένο».

Ο Έλληνας ομόλογός του, Πάνος Καμμένος, ανταπάντησε για λογαριασμό της Ελλάδας:

«Να ξέρουν πολύ καλά όλοι όσοι προκαλούν ότι καλό θα ήταν γι' αυτούς να παραμείνουν μόνο στις λεκτικές προκλήσεις», διαμήνυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας σε αξιωματικούς και στρατιώτες στη Λέρο, ο υπουργός Άμυνας προειδοποίησε πως «από εκεί και πέρα, ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουν, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε».

Ο υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι «εμείς θέλουμε την ειρήνη, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.