ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μαλέλης... σβήνει τη φωτιά: Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν

17:49 - 28 Δεκ 2018 | Πολιτική
Ο Μαλέλης... σβήνει τη φωτιά: Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν
Ο Σταμάτης Μαλέλης προκάλεσε αναστάτωση το πρωί της Παρασκευής, με δηλώσεις του που έδειχναν πρόθεση του ΚΙΝΑΛ να συνεργαστεί μετεκλογικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και να γυρίζει την πλάτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στελέχη του Κινήματος Αλλαγής αντέδρασαν, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την άποψη που εξέφρασε ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, πως μία κυβέρνηση Μητσοτάκη θα αποτελέσει όλεθρο για τη χώρα.

Ο Νίκος Παππάς, μάλιστα έσπευσε να... καλωσορίσει την τοποθέτηση του Σταμάτη Μαλέλη, κλείνοντας το μάτι στην Κεντροαριστερή παράταξη για μία προοδευτική συμμαχία.

Την ίδια ώρα, όμως, ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης έσπευδε να διορθώσει τη δήλωση Μαλέλη, σημειώνοντας πως «ο δικός μας αγώνας είναι να ανατρέψουμε το σκηνικό του διχαστικού διπόλου ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ που θα οδηγήσει τη χώρα και τους πολίτες σε νέα αδιέξοδα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του ΚΙΝΑΛ, υπήρξαν πολλά στελέχη που ενοχλήθηκαν από τη δήλωση του Σταμάτη Μαλέλη και αναρωτήθηκαν αν η τοποθέτησή του είναι εντός της γραμμής της Φώφης Γεννηματά.

Διευκρινίσεις μέσω Twitter

Λίγες ώρες αργότερα, ο Γραμματέας Επικοινωνίας του κόμματος επανήλθε και με αναρτήσεις του στο Twitter θέλησε να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με το νόημα των δηλώσεών του.

«Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Το ότι είναι νεοφιλελευθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί. Η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγης. Η πόλωση που καλλιεργούν Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο», έγραψε ο κ. Μαλέλης και πρόσθεσε:

"Τις συνεργασίες θα τις καθορίσει ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του
Τέλος σε αυτή τη συζήτηση που καλλιεργούν τα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που αγωνιούν μόνο για τα ποσοστά τους
Και όχι για την υπέρβαση της κρίσης".

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.