ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαξίμου: Στις... υπηρεσίες Μητσοτάκη η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

19:07 - 28 Δεκ 2018 | Πολιτική
Μαξίμου: Στις... υπηρεσίες Μητσοτάκη η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
Μετά τις διευκρινίσεις του Σταμάτη Μαλέλη σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες του ΚΙΝΑΛ, το Μέγαρο Μαξίμου σχολιάζει ιδιαίτερα επικριτικά τη στάση της Φώφης Γεννηματά, την οποία κατηγορεί πως λειτουργεί ως στήριγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

"Χρειάστηκαν λιγότερες από 24 ώρες για να μαζέψει άρον άρον η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τον υπεύθυνο επικοινωνίας του, κ. Μαλέλη, επιβεβαιώνοντας έτσι την εκτίμηση ότι θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές με μοναδικό στόχο να είναι χρήσιμοι στις προσπάθειες του κ. Μητσοτάκη να επανέλθει η πιο σκληρή Δεξιά στην εξουσία. Μόνο που ο ελληνικός λαός δε θα τους κάνει τη χάρη", αναφέρουν συγκεκριμένα κυβερνητικές πηγές.

Υπενθυμίζουμε πως ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ είχε αρχικά τονίσει σε δηλώσεις του πως το κόμμα δεν πρόκειται να στηρίξει ενδεχόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία χαρακτήρισε ως... όλεθρο. Παράλληλα, άφησε ανοιχτό παράθυρο προοδευτικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο και κατόπιν αντιδράσεων, ο κ. Μαλέλης επιχείρησε να... σβήσει τη φωτιά, βάζοντας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στο ίδιο καλάθι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.