ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρίση στους ΑΝΕΛ: Παραίτηση Σγουρίδη, μετά το... άδειασμα Καμμένου

19:28 - 28 Δεκ 2018 | Πολιτική
Κρίση στους ΑΝΕΛ: Παραίτηση Σγουρίδη, μετά το... άδειασμα Καμμένου
Την παραίτησή του στον Πάνο Καμμένο υπέβαλε το απόγευμα της Παρασκευής ο Παναγιώτης Σγουρίδης μετά τον ντόρο που προκάλεσε η δήλωσή του πως ένα θερμό επεισόδιο, θα μπορούσε να καθυστερήσει την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή. Ο Πάνος Καμμένος... άδειασε τον αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ, κάνοντας λόγο για θεωρίες συνωμοσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σγουρίδης υπέβαλε μέσω SMS την παραίτησή του στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο οποίος, ωστόσο, δεν την έκανε αποδεκτή.

Η... αναστάτωση στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ ξεκίνησε από τις δηλώσεις του κ. Σγουρίδη το πρωί της Παρασκευής στον ρ/σ Θέμα, στις οποίες υπονόησε πως ένα θερμό επεισόδιο θα μπορούσε να αναβάλλει την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο κ. Σγουρίδης δεν διευκρίνισε τι ακριβώς εννοούσε, ωστόσο, οι δηλώσεις του προκάλεσαν την αντίδραση της ΝΔ, που κάλεσαν τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο να πάρουν θέση.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας με ανάρτησή του στο Twitter... άδειασε τον κ. Σγουρίδη, κάνοντας λόγο για θεωρίες συνωμοσίας.

Ακολούθησε η παραίτηση Σγουρίδη, που, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έγινε δεκτή από τον Πάνο Καμμένο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.