ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμίνης: Πρόθυμος για υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές με το Κίνημα Αλλαγής

18:15 - 30 Δεκ 2018 | Πολιτική
Καμίνης: Πρόθυμος για υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές με το Κίνημα Αλλαγής
Σε ανακοίνωση της πρόθεσής του να θέσει υποψηφιότητα στις Ευρωεκλογές με το Κίνημα Αλλαγής προχώρησε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του ανέφερε ότι  «Η Αθήνα είναι μια πόλη που έχει πια θεμέλια. Και δεν είναι μόνο το πλεόνασμα, είναι ότι έχουμε φέρει συνολικά αυτά τα οκτώ χρόνια - είναι ρεκόρ όλων των εποχών, μακράν - 140-150 εκατ. ευρώ ευρωπαϊκούς πόρους. Όταν εμείς παραλάβαμε, παραλάβαμε μέσα στην κρίση. Παραδίδουμε τώρα έναν δήμο απολύτως καθαρό, με έργα, πόρους και πρόγραμμα. Αν δεν βοηθήσει η κεντρική εξουσία με τις διαδικασίες και με μια κανονική και ριζική αποκέντρωση, ποτέ δεν θα μπορούμε να μιλάμε στη χώρα για μια αυτοδιοίκηση όπως πρέπει».

 

Αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία, θα εξετάσουμε την περίπτωση συνεργασίας

 

Αναφορικά με τους στόχους μετά τις επερχόμενες εκλογές σχολίασε ότι «Αυτά θα τα δούμε όταν έλθει η ώρα. Προς το παρόν, εμείς ως σοβαρή πολιτική δύναμη θα πρέπει να έχουμε έναν ισχυρό προγραμματικό λόγο, να πείσουμε τους πολίτες για αυτά που προτείνουμε για τη χώρα. Και με βάση αυτό το πρόγραμμα, εάν χρειαστεί να γίνει συνεργασία, εάν δεν υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση, θα κρίνουμε όταν θα έλθει η ώρα. Εγώ θέλω οι άνθρωποι που θα έλθουν να ψηφίσουν το Κίνημα Αλλαγής να ξέρουν γιατί θα το ψηφίσουν. Εγώ πιστεύω ότι κάθε τέτοια συζήτηση αυτή τη στιγμή είναι ανεδαφική».

 

Για το περιστατικό στο Κολωνάκι ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η Αθήνα είναι μια ασφαλής πόλη, ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει ανοχή στην πολιτική βία «Κακώς. Πιστεύω, λοιπόν, εν μέρει ότι είναι μια πολιτική επιλογή».

Τελευταία τροποποίηση στις 18:09 - 30 Δεκ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.