ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ακόμα 9 μήνες... ελάφρυνσης υπόσχεται ο Τζανακόπουλος

22:30 - 30 Δεκ 2018 | Πολιτική
Ακόμα 9 μήνες... ελάφρυνσης υπόσχεται ο Τζανακόπουλος
Στο κλείσιμο του 2018 ο κυβερνητικές εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, τονίζει πως η κυβέρνηση Τσίπρα θα εξαντλήσει την τετραετία και θα προσπαθήσει μέσα στους επόμενους εννέα μήνες να υλοποιήσει θετικά μέτρα ελάφρυνσης και κοινωνικής στήριξης.

«Έχουμε μπροστά μας 9 μήνες με πολύ συγκεκριμένες προτεραιότητες σε αυτή τη μεταμνημιονιακή φάση, στην οποία μπορούμε να επιταχύνουμε την υλοποίηση θετικών μέτρων ελάφρυνσης και κοινωνικής στήριξης», δήλωσε σε συνέντευξή του.

 

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στους στόχους της κυβέρνησης «η χώρα να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που της δίνει η μεταμνημονιακή φάση. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μια κυβέρνηση της αριστεράς. Το δεύτερο βήμα, για την ολοκλήρωση της θητείας, είναι να αξιοποιήσουμε τις διευρυμένες δυνατότητες που μας δίνει αυτή η έξοδος από τη μνημονιακή επιτροπεία».

 

Η Συμφωνία των Πρεσπών υπολογίζεται να έρθει στη Βουλή από τις 18 Ιανουαρίου και μετά «Η λογική που έχουμε εμείς είναι ότι από τις 18 Ιανουαρίου και μετά ο Πρωθυπουργός θα αποφασίσει πότε θα συνεδριάσει η Ολομέλεια για να κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών και να τεθεί σε ισχύ, καθώς αυτή είναι η προϋπόθεση που προβλέπεται από την ίδια τη Συμφωνία για τη θέση της σε ισχύ. Εκτιμώ ότι ο χρόνος δεν μπορεί να ξεπεράσει τον έναν-ενάμιση μήνα".».

Τελευταία τροποποίηση στις 22:32 - 30 Δεκ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.