ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας: Ψάχνει ημερομηνία για εκλογές τον Οκτώβριο-Δεν ανησυχεί για Καμμένο

14:59 - 31 Δεκ 2018 | Πολιτική
Τσίπρας: Ψάχνει ημερομηνία για εκλογές τον Οκτώβριο-Δεν ανησυχεί για Καμμένο
Ενδιαφέροντες ατάκες από τον Πρωθυπουργό σε χαλαρή συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Ο Πρωθυπουργός ρωτήθηκε ασφαλώς για το πότε σχεδιάζει να κάνει εκλογές και επέμεινε πως θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά πως 'ψάχνω ημερομηνία για τον Οκτώβριο".

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Πρωθυπουργός είπε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν κινήσει τις εντός Ελλάδας διεργασίες για την ψήφισή της πριν από τον Μάρτιο. Εμφανίστηκε, πάντως, σίγουρος πως η Συμφωνία θα περάσει.

«Η ψηφοφορία θα γίνει στην ώρα της», είπε αρχικά ο κ. Τσίπρας, και όταν του ζητήθηκε να γίνει πιο συγκεκριμένος, αρκέστηκε να απαντήσει: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη εάν θα έρθει νωρίτερα από τον Μάρτη».

«Σας βλέπω να ανησυχείτε για τη συμφωνία», ανέφερε στους δημοσιογράφους ο πρωθυπουργός και όταν εκείνοι του απάντησαν «ο Πάνος Καμμένος ανησυχεί», ανέφερε: «Ούτε αυτός ανησυχεί. Το έχει πάρει απόφαση».

Όταν  ο Πρωθυπουργός κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Κώστας Σημίτης περί ένταξης και το 2019 στον ESM, είπε απλώς... «χρόνια πολλά».

Τέλος, ερωτηθείς για την επίσκεψη στην Τουρκία και τη συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν, απάντησε ότι «ίσως το ταξίδι να γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.