ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χάνει και τη Χρυσοβελώνη ο Καμμένος;

13:28 - 07 Ιαν 2019 | Πολιτική
Χάνει και τη Χρυσοβελώνη ο Καμμένος;
Το γεγονός ότι έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων φαίνεται πως είναι το μεγάλο πρόβλημα του Πάνου Καμμένου και γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να ανεβάσει τους τόνους το Σαββατοκύριακο.

Μετά το... αντάρτικο Παπαχριστόπουλου που και θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και δηλώνει ότι θα ήταν δώρο για τον ίδιο η διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ, έρχεται μία ακόμα "ανταρσία" από τη μεριά της Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

Η κα. Χρυσοβελώνη δεν είναι βέβαια βουλευτής και ως εκ τούτου δηλώνει πως δεν έχει λόγο να αποχωρήσει από τη θέση της υφυπουργού Εσωτερικών, όταν έρθει στην ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.

Δήλωσε μάλιστα πως δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα ψηφίσει τη Συμφωνία, ενώ είπε πως δεν είναι αντικείμενο για να κάνει ό,τι της πει ο Καμμένος.

«Τι σημαίνει ότι ο κ. Καμμένος θα αποσύρει τους βουλευτές; Οι βουλευτές δεν είναι αντικείμενα ούτε βαλίτσες για να τις αποσύρουμε και να τις απομακρύνουμε. Ο κάθε βουλευτής και ο κάθε υπουργός αποφασίζει κατά συνείδηση. Και εάν έχει πράξει σωστά ή λάθος θα κριθεί στην πορεία και θα αναλάβει την ευθύνης της όποιας επιλογής του... Σαφέστατα υπάρχει η αντίθεση των ΑΝΕΛ για να συμπεριληφθεί το όνομα Μακεδονία στην ονομασία, δεν είναι όμως μόνο αυτό, είναι πολλά άλλα πράγματα τα οποία πρέπει να υπάρχουν μέσα στη συμφωνία. Για αυτό θεωρώ εγώ προσωπικά, ότι καλό είναι η συμφωνία αυτή να αξιολογηθεί στο σύνολο της και τότε μόνο θα μπορεί κανείς να κρίνει εάν αυτή η συμφωνία είναι προς το συμφέρον ή όχι της χώρας” ανέφερε η υφυπουργός Εσωτερικών.

“Τη σύνθεση της κυβέρνησης την καθορίζει ο πρωθυπουργός, σαφέστατα τύγχανα της πρότασης και της αποδοχής του Προέδρου των ΑΝΕΛ, εάν έλεγα κάτι διαφορετικό θα ήμουν αχάριστη. Αλλά τον τελικό λόγο τον έχει ο Πρωθυπουργός. Δεν τίθεται θέμα από την πλευρά μου άρσης εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση”, δήλωσε η κ. Χρυσοβελώνη.
Τελευταία τροποποίηση στις 13:30 - 07 Ιαν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.