ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πινγκ πονγκ Μαξίμου-ΝΔ, με... φόντο Καμμένο και δεδηλωμένη

16:14 - 07 Ιαν 2019 | Πολιτική
Πινγκ πονγκ Μαξίμου-ΝΔ, με... φόντο Καμμένο και δεδηλωμένη
Το Μέγαρο Μαξίμου προκαλεί τη ΝΔ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ως απάντηση στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που καλεί την κυβέρνηση να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης ή να προκηρύξει εκλογές.

«Η ΝΔ και ο κύριος Μητσοτάκης, που ζητούν παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές κάθε δεύτερη μέρα εδώ και τρία χρόνια, σήμερα δήθεν ανησυχούν για την πολιτική αστάθεια... Η υποκρισία στο μεγαλείο της» αναφέρει, σε γραπτή ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Αν όμως έχουν ειλικρινείς απορίες για τη στήριξη της Βουλής στην κυβέρνηση, δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν, καταθέτοντας πρόταση δυσπιστίας» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η νέα ανταλλαγή ανακοινώσεων Μαξίμου-ΝΔ έρχεται ως συνέπεια των απειλών του Πάνου Καμμένου να ρίξει την κυβέρνηση. Η τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να έχει σημαντικές εξελίξεις, ιδιαίτερα από την Τετάρτη κι έπειτα, που συνεδριάζει η ΚΟ των ΑΝΕΛ και που ο Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρήσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη για το 2019.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 17:18 - 07 Ιαν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.