ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρυσοβελώνη: Δεν με βρίσκουν σύμφωνη οι δηλώσεις περί προδοσίας

12:29 - 08 Ιαν 2019 | Πολιτική
Χρυσοβελώνη: Δεν με βρίσκουν σύμφωνη οι δηλώσεις περί προδοσίας
Αιχμηρή η απάντηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη στον Πάνο Καμμένο σχετικά με τις δηλώσεις του περί προδοσίας και αποστασίας.

«Να μην φέρουμε στη χώρα τον εθνικό διχασμό. Ακούγονται κουβέντες περί αποστατών και προδοτών που εμένα δεν με βρίσκουν σύμφωνη. Στην παρούσα φάση η λήψη οποιασδήποτε απόφασης είναι παρακινδυνευμένη αφού δεν έχουμε όλα τα δεδομένα για τη Συμφωνία των Πρεσπών» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

«Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο από τη στιγμή που δεν έχουν έρθει τα τελικά κείμενα εδώ, για ποιο λόγο να σηκωθεί αυτό το τσουνάμι, δεν έχω καμία απολύτως εξήγηση εκεί εστιάζεται και η αντίρρησή μου» συνέχισε.

 

Η ίδια πρόσθεσε ότι «ο Τσίπρας δεν έχει προσεταιριστεί κανένα στέλεχος των ΑΝΕΛ. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για κανένα από εμάς. Από την πλευρά του πρωθυπουργού και της κυβέρνηση δεν υπάρχει κανενός είδους συναλλαγή, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω πώς χωρίς να έχουμε τα δεδομένα έχουμε αυτή την αναταραχή. Αυτό που απομένει είναι σημαντικό απαιτείται ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Όλα τα βήματα πρέπει να γίνουν με νηφαλιότητα και ήρεμο τρόπο».

Αναφερόμενη στις χθεσινές της δηλώσεις Καμμένου είπε ότι «αυτό που είπα εγώ ήταν ότι καταρχήν αυτή η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει το έργο της και αυτό πρέπει να γίνει γιατί είμαστε στο πιο εποικοδομητικό κομμάτι του έργου της κυβέρνησης» κάνοντας λόγο για «περιττό θόρυβο που διαταράσσει τις ομαλότητες στην κοινωνία».

«Θα πρέπει να αφήσουμε να εξελιχθούν οι κρίσιμες διαδικασίες στη γείτονα και εφόσον το κείμενο έρθει στην Ελλάδα να μελετήσουμε προσεκτικά τα κείμενα και ο καθένας με ψυχραιμία να λάβει τις αποφάσεις του με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών. Εγώ αυτό θα πράξω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.