ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τηλεοπτικό... debate: Τσίπρας στο Open, Καμμένος στο Star

19:45 - 08 Ιαν 2019 | Πολιτική
Τηλεοπτικό... debate: Τσίπρας στο Open, Καμμένος στο Star
Η Τετάρτη θεωρείται η πλέον κρίσιμη μέρα για το μέλλον της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, σχετικά με τη στάση που θα κρατήσουν ενόψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή.

Το... διαζύγιο Τσίπρα-Καμμένου θεωρείται δεδομένο και μένει να φανεί αν θα είναι συναινετικό ή αν θα κρύβει κάποιου είδους σύγκρουση, που ενδεχομένως να κρίνει και το χρόνο ζωής της κυβέρνησης.

Στο πλαίσιο αυτό, το απόγευμα της Τετάρτης, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος έχουν κανονίσει τηλεοπτικές συνεντεύξεις, στις οποίες θα ανοίξουν τα χαρτιά τους.
Ο Πρωθυπουργός θα εμφανιστεί στις 19.00 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ενώ μία ώρα αργότερα ο Πάνος Καμμένος θα εμφανιστεί στο Star.

Άγνωστο παραμένει αν θα έχει προηγηθεί κατ' ιδίαν συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Άμυνας, που φημολογείται εδώ και ώρες, αλλά δεν έχει επισημοποιηθεί.

Οι πολιτικές εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, με την κυβέρνηση να δηλώνει, πάντως, βέβαιη πως θα καταφέρει να περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, χωρίς να χάσει τη δεδηλωμένη. Για το λόγο αυτό προκαλεί τη ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον της, καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρεί πως η αποχώρηση των ΑΝΕΛ από το κυβερνητικό σχήμα θα πρέπει να οδηγήσει αυτόματα σε εκλογές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.