ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Παρασκευή τελικά το τετ α τετ Τσίπρα-Καμμένου

23:06 - 08 Ιαν 2019 | Πολιτική
Την Παρασκευή τελικά το τετ α τετ Τσίπρα-Καμμένου
Την Παρασκευή τελικά θα πραγματοποιηθεί το πολυαναμενόμενο τετ α τετ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, εν μέσω του τεταμένου πολιτικού κλίματος των τελευταίων ημερών.

Με βάση πηγές από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, οι δυο άνδρες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα μετά την επιστροφή του προέδρου των ΑΝΕΛ από ταξίδι στη Μέση Ανατολή και συμφώνησαν να συναντηθούν μετά την αναχώρηση της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ από την Αθήνα.

Επιπλέον, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για αύριο τηλεοπτική συνέντευξη του Π. Καμμένου στο Star Channel η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί την Παρασκευή μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την διευθύντρια ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Star, Μάρα Ζαχαρέα, ζητώντας της να μεταφερθεί για την Παρασκευή  η εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι θα προηγηθεί, την ίδια ημέρα, η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, και γι' αυτό και η συνέντευξή του θα πρέπει να δοθεί την ίδια ημέρα, μετά τη συνάντηση αυτή.

Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και ακολούθως της εκτελεστικής επιτροπής των ΑΝΕΛ αναμένεται να πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο Τετάρτη στις 11:00.

Στην αυριανή συνεδρίαση έχουν προσκληθεί όλοι οι βουλευτές και Υπουργοί του κόμματος πλην του Τ. Κουίκ, ωστόσο σίγουρες είναι μέχρι τώρα οι απουσίες της Ελ. Κουντουρά, που θα είναι στο εξωτερικό και της Μ. Χρυσοβελώνη.

Τελευταία τροποποίηση στις 23:19 - 08 Ιαν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.