ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απουσίες και... F16 ανέβαλαν την ΚΟ των ΑΝΕΛ

15:14 - 09 Ιαν 2019 | Πολιτική
Απουσίες και... F16 ανέβαλαν την ΚΟ των ΑΝΕΛ
Οι επιθέσεις που δέχθηκε ο Πάνος Καμμένος με αφορμή την τροπολογία για τα F16 τον ανάγκασαν να παραμείνει για πολλή ώρα στην Ολομέλεια της Βουλής και αυτό αποτέλεσε μία καλή αφορμή για να αναβληθεί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Άλλωστε, τουλάχιστον δύο από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ είχαν επιλέξει να μην παραστούν στη συνεδρίαση, ενώ και αρκετά υπουργοποιημένα στελέχη δεν προβλεπόταν να παραστούν.

Σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις του Πάνου Καμμένου στο κοινοβούλιο, η διαδικασία πήρε αναβολή και τελικά θα συνεδριάσει σήμερα, μόνο η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος.

Οι πολιτικές εξελίξεις έχουν άλλωστε ήδη μετατεθεί για την Παρασκευή, όταν και θα συναντηθούν κατ' ιδίαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος.

Μεσολαβεί βλέπετε η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα και οι δύο κυβερνητικοί εταίροι αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους αφού αποχωρήσει η Γερμανίδα Καγκελάριος.

Πάντως, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα παραχωρήσει κανονικά την προγραμματισμένη για τις 19.00 συνέντευξή του στο Open και την Έλλη Στάη. Σίγουρα, θα δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας, ενώ ασφαλώς θα επιμείνει πως η κυβέρνηση, με ή χωρίς τους ΑΝΕΛ, έχει τους 151 και για τη Συμφωνία των Πρεσπών και για ενδεχόμενη πρόταση μομφής.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.