ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατσίκης: Δεδομένο το «διαζύγιο» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

11:26 - 11 Ιαν 2019 | Πολιτική
Κατσίκης: Δεδομένο το «διαζύγιο» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Το «διαζύγιο» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι δεδομένο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης.

Ερωτηθείς για το πότε θα γίνει πράξη το πολιτικό διαζύγιο μεταξύ των δύο κομμάτων, ο κ. Κατσίκης είπε μιλώντας στον Ant1 ότι αυτό μπορεί να γίνει σήμερα μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος ή την Δευτέρα μετά την συζήτηση στη Βουλή για τα εξοπλιστικά ή λίγο αργότερα.

Σημειωσε ωστόσο ότι ενδεχομένως να υπάρξει εμπλοκή, καθώς ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ μπορεί να έχει πρόβλημα στο να συγκεντρώσει την απαραίτητη πλειοψηφία στη Βουλή της ΠΓΔΜ για να περάσει τις συνταγματικές αλλαγές.

Ο βουλευτής ξεκαθάρισε πως οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, στην περίπτωση που ο Πρωθυπουργός τη ζητήσει από την ελληνική Βουλή.

Ανέφερε τέλος πως το κόμμα του θα προχωρήσει συντεταγμένα στις όποιες ενέργειες και πως μόνο ο κ. Παπαχριστόπουλος έχει διαφοροποιήσει τη στάση του, ενώ ερωτηθείς για το αν θα υπάρξουν διαγραφές όσων διαφωνούν, απάντησε ότι αυτό είναι αρμοδιότητα του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.