ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαγωνίζονται στον... αυτοεξευτελισμό Μαξίμου και ΝΔ

20:35 - 11 Ιαν 2019 | Πολιτική
Διαγωνίζονται στον... αυτοεξευτελισμό Μαξίμου και ΝΔ
Με φόντο την επίσκεψη Μέρκελ και τη Συμφωνία των Πρεσπών, Μέγαρο Μαξίμου και ΝΔ επιδόθηκαν σε ανταλλαγή ανακοινώσεων, με αντικείμενο τον... αυτοεξευτελισμό.

Η αρχή έγινε από τη μεριά της ΝΔ, η οποία επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στον Πάνο Καμμένο, που μια χωρίζουν, μια τα βρίσκουν και σε ανακοίνωσή της τόνισε:

«Αυτοεξευτελισμός, σύμφωνα με το λεξικό, είναι το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης, στο οποίο περιέρχεται κάποιος συνειδητά ή ασυνείδητα μέσω της πλήρους απώλειας της υπολήψεώς του», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της «για τις εξελίξεις στη συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου» και προσθέτει: «Αφιερωμένο και στους δύο».

Η απάντηση ήρθε λίγη ώρα από το Μέγαρο Μαξίμου στο ίδιο μήκος κύματος:

«Αυτοεξευτελισμός είναι να έχεις υιοθετήσει το επιχείρημα της Χρυσής Αυγής περί "συναλλαγής" και να δηλώνει έκπληκτη ολόκληρη η Ευρώπη» σημειώνουν οι ίδιες πηγές, συμπληρώνοντας: «Αυτοεξευτελισμός είναι να αυτοχαρακτηρίζεσαι προοδευτικός και η FAZ να χαρακτηρίζει το κόμμα σου εθνικιστικό. Αυτοεξευτελισμός είναι να προδίδει όλη η Ευρώπη και το ΕΛΚ, από τον κ. Βέμπερ μέχρι τον κ. Μπροκ, ότι δεν έχεις πρόβλημα με τη Συμφωνία των Πρεσπών και εσύ να συνεχίζεις να κάνεις τον Μακεδονομάχο».

Καταλήγοντας, οι ίδιες πηγές τονίζουν: «Αυτοεξευτελισμός είναι να σε αδειάζει δημόσια η Γερμανίδα καγκελάριος για τις ανοησίες περί "συναλλαγής" και εσύ να δηλώνεις ικανοποιημένος από τις δηλώσεις της».

Τελευταία τροποποίηση στις 20:38 - 11 Ιαν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.