ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος: Λέμε όχι στην ψήφο εμπιστοσύνης-Όσοι μείνουμε...

13:50 - 13 Ιαν 2019 | Πολιτική
Καμμένος: Λέμε όχι στην ψήφο εμπιστοσύνης-Όσοι μείνουμε...
"Αποχωρούμε από την κυβέρνηση για έναν και μόνο λόγο. Για τη Μακεδονία", τόνισε ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό. Τόνισε πως επειδή η διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης συνδέεται με τη Συμφωνία των Πρεσπών. οι ΑΝΕΛ δεν θα στηρίξουν την κυβέρνηση.

"Αν τη δεδομένη στιγμή δώσουμε την εμπιστοσύνη μας, θα είναι σαν να ψηφίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε. Λέμε όχι, όσοι μείνουμε..." τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Πρόσθεσε πως το κόμμα του θα επιβιώσει, λέγοντς πως "οι ΑΝΕΛ είναι Λερναία Ύδρα. Κάθε φορά που λένε ότι διαλυόμαστε, πολλαπλασιαζόμαστε".

 

Αποκάλυψε ακόμα πως "για τη Συμφωνία των Πρεσπών μόνο ο Παπαχριστόπουλος είναι υπέρ. Η Κουντουρά ήταν απούσα. Ο κ. Κόκκαλης πήγε στην Κίνα".

 

Για τους δύο τελευταίους έστειλε μήνυμα διαγραφής σε περίπτωση που όπως είπε "ανταλλάξουν την ψήφο με μία κυβερνητική θέση".

 

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε για ακόμα μια φορά τη διαφωνία των ΑΝΕΛ στη Συμφωνία για του εξής λόγους:

 

- Δεν έχει επικυρωθεί από τον Πρόεδρο της γειτονικής χώρας

 

- Απορρίφθηκε από την πλειοψηφία των Σκοπιανών στο δημοψήφισμα Ζάεφ

 

- Έρχεται σε αντίθεση με το Ελληνικό Σύνταγμα

 

Ο κ. Καμμένος ζήτησε από τον πρωθυπουργό να τεθεί η Συμφωνία μέσω δημοψηφίσματος στην κρίση του ελληνικού λαού το ίδιο διάστημα με τις ευρωεκλογές.

 

«Η Συμφωνία των Πρεσπών προκαλεί κρίση στην εθνική συλλογικότητα της ελληνικής παρουσίας. Θα κάνουμε τα πάντα για να μπλοκάρουμε και να σταματήσουμε τη Συμφωνία», διευκρίνισε, ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:06 - 13 Ιαν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.